Shopping

Det är riktigt farligt att bara titta in i olika webshoppar. Vips har man klickat hem en massa härliga, färggranna nyheter. Jag har plötsligt blivit beroende av granna sportkläder.

Flera dagar i veckan går jag klädd i mina sköna, tunna och färggranna jackor från Röhnisch. 

Är det bara jag eller känns det för er andra också som att träningen går lättare och fortare då man är klädd i snygga och sköna kläder? Flera dagar i veckan går jag klädd i mina sköna, tunna och färggranna jackor från Röhnisch. Träningsplagg har blivit jobbplagg för mig!

10 Replies to “Shopping”

  1. Jag har också blivit beroende av färggranna träningskläder! Sitter och kollar in en massa sidor och drömmer om vad allt jag skulle vilja ha, kan ännu lite kontrollera mig. Tycker annars sååå mycket om din gula jacka från Röhnisch, den är så snygg! Har ni annars som plan att vi sku ha något Running Finland träningsplagg? 🙂

  2. Du hittar Röhnisch bl.a. på Intersport. T.ex. i Sello. De har också Röhnisch yogakläder i mjuk, skön bortsad college.Sedan finns de också på t.ex. nelly.fiOch såklart på Röhnisch hemsidor. http://www.rohnisch.seMen kolla först på Intersport om du känner dig osäker. Där finns både gula toppar, löptights, de coola, prassliga jackorna osv 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s