Minuttidtabell

Må så vara att Amanda tycker att jag springer långsamt – jag vet att jag är snabb och effektiv då det kommer till att få saker och ting gjorda. 
Efter att vi bakat bullar var det dags att plocka fram den trogna tjänaren, nämligen dammsugaren. Körde ett varv genom huset samtidigt som jag plockade upp ca 10 000 leksaker. Två stora påsar städades undan och är numera märkta ”loppisgods”. Det blev också en hel stor påse med kläder som blivit för små. 
Eftersom vi hade en grädde som höll på att bli gammal var jag tvungen att offra mig och röra ihop vaniljkvarg och ungarna jublade. Amanda konstaterade högljutt att hon älskar kvarg och frusna jordgubbar. Jag hummade samtidigt som jag hade munnen full av kvarg.
Och efter maten kom…
Efter några minuter jublade vi alla då Viktor självmant gick in på toaletten och nästan fick all kakka i pottan. Jag fick en 10 centare under foten och ungefär lika mycket hade han lyckats få på den vita badrumsmattan… men som sagt… 90% kom i pottan och det är inte fy skam. Och 4/5 kiss kom också i pottan idag kväll så det börjar arta sig! Kanske han blir torr före han far till militären? 🙂
@M – FYI han hade t.o.m. kisat på pottan på dagis – första gången någonsin!
Summa summarum
Plötsligt känns min kväll inte alls så effektiv – vad har jag riktigt gjort? Javisst ja… jag glömde visst att skriva att jag också lagade, plockade fram och undan mat 2 ggr, städade bordet, toaletterna och torkade damm. Hängde upp tvätt. Plockade ur diskmaskinen. Fyllde diskmaskinen. Tvättade en maskin med badrumsmattor. Förde ut komposten, tidningarna, plasten och soporna och tvättade rent komposten med diskmedel. Ja och så läste jag en saga och sjöng 4 godnattvisor… Och så sydde jag fast dragkedjorna på DIY projektet jag påbörjade igår och en söm på Amandas vinteroverall som gått upp… Och förberedde morgondagens matlåda som jag ska ha med till jobbet…
Klappar mig själv på axeln och tänker snart släcka lampan… Ska bara skriva färdigt två artiklar först!
Viktor åt sin egenhändigt rullade, inte så runda bulle
Valios lena kvarg är smaskens och små bullar kan man äta flera av utan att få dåligt samvete.

2 thoughts on “Minuttidtabell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: