Hela dagen ute i spåret

Konster och trix ute på golfbanan

Vi åkte iväg till Finby strax efter frukost eftersom det utlovades Ski Rowlit för barnen. Amanda var väl inte direkt den som hurrade på morgonen och i spåret hade hon nog utan att tveka tagit av sig skidorna och gått hem ifall hon erbjudits den möjligheten. Men efteråt – då hon slutfört själva banan var hon mäkta stolt! På väg hem pladdrade hon på att medaljen var i riktigt guld osv.
Viktor hängde med runt i spåret glad och nöjd. Vid halvtid ställde han vissa krav: Jag skulle skida upp för en backe för att sedan åka ner… om och om och om igen! Efter några gånger började det kännas riktigt ordentligt i benen… och armarna… Men Viktor tjöt då vi åkte nedför och det var huvudsaken. Men i nästa år får han lov att skida själv 🙂

Lite nervös och lite trumpen… jag var däremot mindre nervös men än mer förväntansfull!

Viktor trivdes väldigt bra på min rygg även om fotot visar något helt annat.

Före vi åkte ut i spåret skulle det värmas upp ordentligt. Det var dans, hopp och klapp.

Amanda var riktigt entusiastisk vid start 🙂

Funktionärerna var fantastiska och tog väl hand om barnen. Barnen fick skida slalom mellan pinnar, plocka ankor som rymde och rulla elefantboll. Självklart fick de också åka utför, skida genom tunnlar, leka med bollar osv. Mot slutet blev Amanda allt mer entusiastisk och ropade titta, titta mamma då hon susade genom tunneln. Jag försökte mig också på tunneln… med Viktor på ryggen! Kan berätta att det inte var den bästa idén jag haft…  

Efter två timmar ute i spåret var det dags för belöning vid målgång: medalj, varm saft och grillkorv. I bilen hem var hon riktigt stolt över att hon klarat av Ski Rowlit. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s