Biktstolen

Jag har ett tryckande behov att bikta mig innan jag går ock lägger mig… Jag har idag nämligen köpt mig en ny liten digitalkamera i pocketformat, Totalt onödigt – javisst! Men samtidigt helt nödvändigt i.o.m. att jag tröttnat på mina ständigt återkommande iPhone foton. En telefon är en telefon som är en telefon… Det är ingen kamera. Punkt slut!

Jag har sedan tidigare en digitalkamera i storleksklass systemkamera och den kameran kan jag ingalunda ha med mig då jag springer eller rör mig utan en trolley 🙂 Surfade runt på nätet och hittade en perfekt liten kamera med ett oslagbart pris… så jag lättade på börsen!

Och eftersom jag vet att M kommer att fnysa till då han märker min nya kamera väljer jag att bikta mig via bloggen… för då känns det lite bättre…

2 Replies to “Biktstolen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s