Ut med gammalt och in med nygammalt

Idag städade vi ur leksakskorgen och en hel stor hög babyleksaker fick maka på sig och ge rum åt nygammalt. Eftersom jag känner att jag är i ett visst flow just nu vad gäller loppisar så kände vi att det var ett säkert kort. Det blev ca. 20st småbilar, ett Lilly dockhus, en påse full med smådjur, playmobile gubbar med tillhörande rutschkana, sandlåda etc., Lego fotbollsplan, små leksakshundar och tillhörande agilityset, små studsbollar och mycket, mycket mer.

Leksaker behöver inte alltid vara köpta från butiken och de behöver inte kosta en förmögenhet. Barnen har lekt non-stop hela dagen/kvällen och vi är alla nöjda och belåtna. Nu gäller det bara att övertala barnen att låta leksakerna bli kvar i Pargas då vi åker hem på söndag…

Små, små filurer och djur är bäst tycker barnen.

5 Replies to “Ut med gammalt och in med nygammalt”

  1. Jag vet inte om det bara är jag, men på min dator, i min webbläsare, så är din header extremt suddig. Det ser ut som att bilden egentligen är väldigt liten och upplösningen fungerar inte alls i den storlek den är på bloggen. Men det kan vara att det är något med min dator också, den har inte samarbetat till 100% hela tiden 🙂

  2. Ja nu märkte jag inte ens det mer (ögat har visst vant sig) men häromkvällen reagerade jag på samma sak som Johanna.O vilket fint litet hus! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s