Ticket2Heaven outlet

Det känns lite konstigt att köpa vinteroveraller då alla andra riktar in sig på att köpa vårjackor, men just nu lockar mig reapriserna i Ticket2Heavens outlet så jag klickade hem varsin overall till Viktor och Amanda inför vintersäsongen 12/13.

Viktor fick en halare i brunt, medan Amanda envisades med att hon ville ha en halare i chockrosa – vilken chock!
I princip fick jag två halare till priset av en och bäst av allt – jag slipper trängas med alla andra i butikerna i höst med rädsla om att overallerna tar slut innan just jag hinner köpa vad jag vill ha.

6 Replies to “Ticket2Heaven outlet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s