Trasig gaiter fixad

Jag hade problem med mina gaiters från Icebug. Reklamerade den till 4runners i Kampen och jag fick bästa servicen av dem. Idag kunde jag hämta ut nya, snygga gaiters från Gore. Och det bästa med dem är att de är vattentäta. Alltså är de varmare och håller mina vrister torra. Gillas skarpt!

Jag ger 4runners 4 tummar upp av 5 möjliga. (De missade en tumme i.o.m. att jag fick påminna dem om min reklamation innan jag fick nya gaiters hemskickade. Ett plus i kanten får de dock för att de skötte allt per post – d.v.s. jag behövde inte ta mig in till Helsingfors bara för att hämta ut mina Goren)

Och om nu någon höjde på ögonbrynen då jag gav plus i kanten för att allt sköttes via post, så kan jag berätta att jag bor i Esbo och Esbo är riktigt, riktigt långt borta från Helsingfors. Det tar 10minuter med närtåget in till stan… plus promenaden från oss till tågstation och så från tågstation till Stockmann… Vi är redan uppe i 30-35 minuter. Och ännu hr jag inte uträttat någonting… Jag har alltså förbrukat 35minuter av kvällen/eftermiddagen till transport… För att inte tala om hemresan!

Nä nu skojar jag… Visst åker jag in till Helsingfors city ibland… För någon vecka sedan sprang jag ju runt Tölöviken med Running Finland 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s