Onsdag mitt i veckan

Det känns som om den här dagen aldrig någonsin tar slut. Eller egentligen känns det som om tiden inte riktigt vill räcka till.

Det var jobb och dagis i normal ordning och efter att jag hämtat upp barnen åkte vi iväg på en kort utfärd. Vi behövde införskaffa Hama-pärlor till kusinen som fyllt 3år och som vi ska uppvakta i helgen med sång och paket och jag drömde om en avstickare till mitt favorit-loppis.

Jag hade tur vad gällde loppiset för min tid här inne var mycket begränsad. Det gällde att tänka taktiskt och rikta in sig på att hitta de riktiga fynden på under 10minuter. Jag har ett tränat öga för de ”heta plaggen” och klarade min uppgift med bravur. Jag sprang direkt fram till det bordet och plockade glatt åt mig av alla finfina kläder.

En klänning från Jackpot med söta spetsdetaljer för 6euro
  Snygg quiltad vårjacka från Peak Performance för 15euro. 

Stilren och tidlös med perfekt passform

Fina klänningen i klarblått. Gillar detaljen med dragsko i nacken kostade 4euro. 
Kommer att matchas med gula acessoarer. 

Det blåa linnet i nyskick kommer från Peak Performance och kostade 7euro (kändes rätt så saftigt)
En finklänning i grått och blått för 3,50euro. Den här kommer jag att använda ofta! 
Den randiga oversize klänningen från Tommy Hilfiger i 100% fin ull var dagens bästa köp!

Snyggaste läderbältet från Boomerang kostade 4euro

En nätt, helt ny väska i grön/brun mocka från Tommy Hilfiger kostade mig 20euro. 
Prislappen hängde t.o.m. kvar.

Lång axelrem gör att jag kan ha väskan är bekväm och användbar. Avskyr egentligen väskor som man måste ha på ena axeln eller ännu värre – hålla runt handleden

Till Viktor fyndade jag en windstopper fleece från Po.p.

Ärligt talat så älskar jag att gå på loppis för det är på loppis jag fyndar snygga kläder av bra kvalitet
Alla vet att det är en utmaning att gå på loppis – prova någon gång att gå på loppis med två ungar som vill pilla på allt och som springer intervaller mellan hyllorna och kiknar av skratt då man ryter till åt dem på skarpen. Lägg ännu till att tiden är knapp och begränsad eftersom middagen ännu står i kylskåpet… hemma… 10minuters bilfärd bort. Blodsockerfallet kan komma när som helst och då det kommer ligger man risigt till.

14 Replies to “Onsdag mitt i veckan”

  1. Härliga fynd! Vilket loppis går du till? Och JO, jag vet hur det är att gå med två ungar på loppis 😉 Lyfter på hatten! Har haft så dåligt med tid att kommentera på sista tiden, men det var ju härligt med Husis på Running Finland-träffen och så blev jag helt varm i hjärtat av att era ungar kom så bra överens. Härligt!

  2. Hahah! Ja jösses va jag har försökt gå på loppis. Men jag hittar aldrig nåt. Nångång hittade jag nåt i misstag, köpte det och anväden det aldrig. Men du har ju hittat riktiga kap! Bar jobbat! Nu behöver du ju inte din fynd-mojo på ett tag va, så du kan gott skicka över den hit till mig! Tack! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s