Planerad 10km blev nästan 23km

Solen gassade, fåglarna kvittrade… 
Lite huvudvärk och lite flimmer efter gårdagens vin… men eftersom vi hade bestämt oss för att springa så fanns det ingen återvändo. Det var bara voi voi!
Det blev en alldeles underbar löpträning med solsken och några minusgrader. Eftersom vi pratade på gick tiden fort och plötsligt var det dags för lotteri! Ingen gick tomhänt från dagens pass 🙂
Jag var lite orolig över mitt knä och därför hade vi som mål att springa ca 10km. Efter 7km kändes det bra – lite stramt i knä, men ingen smärta! Efter 11,5km lät jag Linda bestämma angående fortsättningen. Mitt knä fungerade fortfarande utan större problem och eftersom Linda var pigg på att fortsätta körde vi på! Helt fantastisk känsla då vi insåg att vi skulle springa ett halvmaraton – bara sådär! Samtidigt planerade vi nästa helgs lopp – långlopp i skärgården! Linda har bestämt sig för att göra nytt rekord igen – 25km! Jag tror vi satsar på 27 🙂
Då jag och Linda gav oss iväg mot Fölisön hade vi tänkt oss springa och gå ca 10km
Det blev kissapaus vid Fölisön – en pissoar fungerade bättre än snödrivan då halva Helsingfors var ute och njöt av solskenet!
Hela glada gänget samlat efter 11,5km. Hanna (längs till vänster) sprang rekord och vi är alla så stolta över henne! Bakre raden från vänster: Anna, jag, Linda, Carin, Anna-Carin, Linda och i främre raden sitter Marianne och Sofia. 
Linda sprang också rekordlångt då hon kuta ihop ca 22km. Ett halvmaraton!! Wow säger jag!

9 Replies to “Planerad 10km blev nästan 23km”

  1. Duktigt gjort. Min löpande man mötte er någonstans på Granö och sa att ni hade sett så glada och hurtiga ut och vinkade så glatt åt honom. Jag skall nog också snart komma med bara jag får mitt kommande maraton ur världen.

  2. 🙂 Det måste ha varit killen i grönt! Härligt att världen är så liten.Kan du stoppa in bilderna i dropboxen så får jag in dom på sidan?

  3. Ni hade ju perfekt väder.. Hade själv gärna kommit med men jag har varit sjuk nu i en vecka och har idag först vågat mig ut på promenad med familjen.. Men de ser ut som ni hade kul! 🙂 Ska försöka hänga med nästa gång! 🙂

  4. Wow!! Jag var ju i Karis på handisturnering, men fick iallafall ihop 20 alldeles ensam igår och 7 idag med Nina!Nästa helg är jag i Stockholm, voj voj, men SEN ses vi väl??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s