Transportlöpning till bussen

Vilken fantastisk morgon

Vaknade tidigare än vanligt, packade det sista i den överdrivet stora ryggan och snörde på mig icebugsen. Det blev en kort löptur på 2km innan jag hoppade på bussen.
Då jag sprang kändes det som om jag knaprade på ett lyckopiller. Löpandet får mig inte bara att må bra – det gör mig sanslöst lycklig. Det är dessa fantastiska morgnar som gör att man också orkar springa i regn och rusk.
Du kan inte gå över den, du måste gå runt den…
Jag måste ingenting… Eller jo jag måste det jag bestämmer mig för. Alltså drog jag lite på smilbanden och gjorde höga knäböj samtidigt som jag tog mig genom snön ner mot busshållplatsen.
Eftersom jag utrustat mig med gaiters slapp jag snövåta vrister
Den här skylten kunde ha ställt utanför vår ytterdörr. Husbolagets gårdsplan var oplogad, liksom vägen till busshållplatsen. Är glad för att cykeln står hemma idag och att jag är utrustad med dubbskor.
Skottdag = frieri

De flesta kopplar samman skottdagen med frieri. D.v.s. att tjejer får fria. Fast jag behövde inte skottdag till det – jag friade ändå. Om nu någon skulle bli oroligt så friade M också lite senare… och båda sa vi ja, för snart har vi ju varit gifta i 7 år.

Skottdagen innebär i år en extra dag träning för mig! Jag tänker fira dagen med att transportlöpa hem och försöka mig på 4*1000meter intervall i 4:00 fart. Undrar hur det ska gå… Kollade redan ut några raka partier där jag kan ösa på.

Ny utmaning: jag har börjat köra plankan i reklampauserna. Ibland skakar jag av utmattning och det är tv4s fel 🙂
All övrig fritid går åt till tänjning. Stretchar på jobb, medan jag lagar mat, medan jag sminkar mig, medan jag bloggar… I sommar hoppas jag vara vig som en akrobat… Kanske inte! Men jag hoppas jag ska slippa problem med knäna.

4 thoughts on “Transportlöpning till bussen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: