Köpa löparryggsäck

Jag har bestämt mig för att börja springa till och från jobb minst 2ggr i veckan, så fort marken blir lite mer bar. För att få själva ”logistiken” att fungera behöver jag skaffa mig en lätt ryggsäck som är designad för löpning. Den ska sitta som berget, får inte hoppa upp och ner då jag springer och den ska vara lätt.

Har kikat runt på olika bloggar och jag har fastnat för denna från inov-8. Många rekommenderar Salomon, men de väskorna verkar vara svåra att få tag på eller så kikar jag runt i fel webshoppar.

Den här verkar mest praktisk men färgen är ett stort minus. Vill ha mer färg!

Igår var jag in på Intersport och frågade efter löparryggsäck men de hade inget att erbjuda mig… Det är svårt det här!

Vad rekommenderar ni?

11 Replies to “Köpa löparryggsäck”

  1. Ja det är jättebesvärligt. Jag köpte en löparryggsäck i oktober-november och utbudet i affärerna var jättedåligt. Antagligen är det en sommarpryl. Salomon hittade jag ingenstans. Jag köpte en Deuter på 4Runners. Den har en fiffig konstruktion som gör att själva ryggsäcken inte ligger tätt mot ens rygg och framkallar svett. Ett minus är däremot att den inte har minsta lilla ficka framtill på axelremmarna. Att kunna ha mobiltelefonen lättillgänglig framtill och vattenflaskan så att man når den enkelt är nog något jag saknar.

  2. Jag har en liten Salomon som jag köpte på Retki-Aitta för några år sedan. Har varit supernöjd med den, men den rymmer allstå inte ombyteskläder utan brukar föra kläderna dagen innan till jobbet. Och så har jag en uppsättning toalettgrejer + handduk på jobbet. Men det mest akuta man vill ha med ryms ju nog i ryggan, som plånbok, kalender, smink och underkläder etc. Och så har den en 2 liters vätskebehållare.

  3. Jag har kikat på denna längehttp://www.outlife4u.se/index.php?page=shop.product_details&product_id=1581&flypage=flypage.tpl&pop=0&keyword=nathan&option=com_virtuemart&Itemid=1Någon dag kanske man får råd…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s