Borde lämnat cykeln hemma

Om jag varit rik som ett troll hade jag idag gjort en blondinbella: jag hade lämnat cykeln i snömodden, ringt efter en taxi, åkt hem via ett take-away matställe och klickat hem en ny cykel från någon webshop. Jag hade också haft dem att leverera den nya cykeln till dörren.
Men eftersom jag är som jag är, så cyklade jag och stundvis släpade jag hem cykeln genom 20cm nysnö. Pulsen låg på 160 och svetten rann. M ringde och erbjöd sig hämta mig med bilen, men jag avböjde eftersom cykeln knappast hade fått plats… och så hade ju detta fantastiska inlägg i så fall blivit oskrivet 🙂 
Då jag äntligen kom hem var jag tvungen att gräva mig fram med spade till ytterdörren och sedan värmde vi gårdagens matrester…
Ibland skulle det vara lättare ifall jag kunde ge mig. Jag klarar helt enkelt inte av tanken att åka bil eller buss då jag bestämt mig för att cykla. Men om jag gett mig idag hade vi kanske kunnat äta lite godare middag…
Kvällens skidpass med barnen inhiberades p.g.a. snömängden. I stället kommer vi att baka och pyssla!
Nästan omöjligt att hålla sig upprätt i det här föret. 
Då jag cyklade hem med snön piskandes mot ansiktet tänkte jag många gånger tankar som t.ex. Om jag hade pengar… Till slut kom jag på vad jag skulle ha gjort. Jag hade inte ringt en taxi utan istället hade jag ringt en liten plogbil som skulle ha plogat vägen framför mig ren från lössnö. 

3 thoughts on “Borde lämnat cykeln hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: