Ont av att klappa

(en liten men ack så kul parentes)

Glömde skriva om de sista 10 min. innan 24 timmars loppet blåstes av. Löparna fick stående ovationer och hurra rop av de som stod vid sidan om banan. Efter ca. fem minuter kände jag av själva klappandet i både armar, handleder och händer. Var nästan tvungen att pausa… Jag såg på Fua och vi fnissade en stund för hon tänkte samma sak… Där står vi och gnäller över ont i armar efter att ha klappat några minuter. De andra har sprungit i ett helt dygn…

3 thoughts on “Ont av att klappa

  1. hahaha…. och så sitter jag på allvar och funderar över att själv springa 24timmar… STod där bredvid banan och önskade att jag haft en stol så jag kunnat sitta 🙂 Kanske jag borde skippa tanken… men samtidigt är det lite lockande att ha dig där ett dygn… och du måste vaka… och serva mig med mat och dryck! Nä fasiken – ska nog ta och springa 🙂 Om inte för annat så för att se dig ha ont i handflatorna igen om ett år 🙂 moahahahahaaaa… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: