24 timmar löpning

På morgonen kom ett mess av Fua. Är du på väg? Strax där efter kom ett till mess där hon skrev att hon var på bussen. Och jag satte mig i bilen och körde iväg mot Esport Areena. Utanför arenan såg allt ut som vanligt men då man kom inomhus såg man plötsligt löpare som med målmedvetna steg tog sig framåt, varv efter varv…
Vissa såg slitna ut medan andra såg starka och pigga ut. Tänk vilka otroliga påfrestningar en människa är villig att utsätta sig för. Varför kanske många frågar sig och svaret är nog individuellt. Jag tror att de flesta vill utmana sig själv och bevisa för sig själv att man klarar det!
Jag och Sofia var riktiga gulisar här inne. MarathonMia var glad och hurtig – också efter 24timmar löpning! Hon är strong, hon är stark… trots den blodiga skon! Hon är tuff!
Kerstin i grått som sprungit 100km, Johanna (curro ergo sum) i svart som i år fungerade som support och Sofia (Fua) i beige som liksom jag bara stod och gapade 🙂 Johanna fungerade som en utmärkt expertkommentator och hon talar av erfarenhet – hon har själv sprungit loppet två gånger!
Vissa gick, vissa släpade sig fram, vissa grinade illa, vissa sprang som om de precis gett sig ut på en hurtig tempolöpning. Stämningen var hög och kämparandan var påtaglig! Det här vill jag också prova på! Sofia beskrev det så bra… hon liknade det med en förlossning… Inget man rekommenderar, men nog någonting man kanske vill uppleva – och något man måste uppleva för att veta vad man talar om! Jag lockas av att utmana mig själv… och då jag stod där tänkte jag… om han och hon kan… då kan jag också! Jag måste testa – annars ångrar jag mig!

3 Replies to “24 timmar löpning”

  1. Hej och hå 24 h löpning… Jag tror jag börjar med Stockholm Marathon nästa år så får jag fundera lite till på 24 h… men lockande låter det =)

  2. Ja det tycker jag absolut att du ska göra. Jag drömmer om 24h jag med och kanske ett 48h kanske ett lopp från norska kusten till ryska gränsen? vet vet? I höst ska jag mjukstarta med 12h. I höstas (17.9.2011) ordnades "Ossin Unelma" i Nurmo och jag har stora förhoppningar på att det ordnas igen ungefär samma tid. De har dock inte lagt upp nåt på hemsidan ännu (www.nurmonjymy.net)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s