Det finns inget dåligt väder…

Ikväll kl 18 träffas vid Operan i Helsingfors för att ge oss iväg på ett härligt pass med backträning.
Vi börjar med att värma upp i ca. 20 minuter varefter vi kör några korta intervaller för att få upp pulsen. Därefter börjar själva backträningen med löpning och olika hopp. Efter intervallerna joggar vi ytterligare i ca. 20 minuter varefter vi stretchar benen ordentligt.

Eftersom det kommer att bli en salig blandning av löpare som vill springa i olika takt, kommer upp- och nedjogget att anpassas så att det även passar den lite mer Skalmansaktiga. Intervallerna kör man i egen takt! Det ska kännas och det ska märkas!

Och det heter ju att det finns inget dåligt väder – bara dåliga kläder! Så att skylla på snöstorm en dag som denna är ingen ursäkt 😉 Upp och hoppa, på med löpskorna och ut i snön! Här ska vi ha kul ihop! 🙂

10 Replies to “Det finns inget dåligt väder…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s