Shopping på tu man hand

Då mommo och lilla kusinen kom och hälsade på passade jag och M att åka iväg till inredningsh-vetet för att returnera en onödig struntsak vi tidigare införskaffat.

Samtidigt köpte vi lite nytt småkrafs. Eftersom jag ju är en ökänd snåljåp köpte jag några pallar för 7,95euro som jag med lite vinyl från Bauhaus ska fixa om till Artek lookalike med vit skiva upptill. Mitt diy projekt presenteras imorgon!

Självklart passade jag också på att smaka godaste hotdogen! På hemvägen funderade vi över hur hotdogen kan vara så billig. Hur går det ihop? Säljs den med liten marginal? Eller säljer alla andra med grymma vinstmarginaler?

Som ni kanske märker hade vi en otroligt romantisk eftermiddag 😉

One thought on “Shopping på tu man hand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: