Efterlysning, längdskidåkning och fastlagstisdag

Mitt knä känns bättre, men än vågar jag inte springa! Jag stretchar och lyfter… ja jag ser ut som Jane Fonda då jag ligger på golvet framför tv:n… (Tack Heidi, Johanna, Jenny, Carro, Helena och alla ni andra för alla tips och goda råd – jag lyssnar, tar till mig och utför)

Helgen som kommer
Under helgen tänkte jag mig ut i skidspåret och tänkte därför alltså höra ifall det finns någon som vill hänga med? Jag tänkte mig en tur på ca. 1 1/2 – 2 timmar. Anyone?
Leena Puotiniemi (maratondrottningen) tränar vintertid i huvudsak längdskidåkning och det faktum gör att jag med gott samvete kan lägga löpskorna åt sidan i några dagar. Lite babbel och skratt skulle inte sitta helt illa nu!

Och så över till löpning igen 🙂

Running Finland kommer att fira fastlagstisdag med backträning OCH fastlagsbullar! Häng med på en annorlunda löpträning! Självklart ska vi jobba upp pulsen, men viktigast av allt är att vi träffas, umgås och har kul ihop! Vi träffas vid busshållplatsen intill Operan klockan 18:00.

Vi börjar med att värma upp i ca. 20 minuter varefter vi kör backträning med intervaller och olika hopp. Efter intervallerna springer vi i ytterligare 20 minuter. Hela passet avslutas med godaste fastlagsbullarna och varm saft!

Räkna med att passet tar ca. 1 1/2 timme, varav ca. 1 timme är aktiv träning!

Ta gärna med er varma överdragskläder! Jag kommer att ta bil, så den fungerar som förvaringsutrymme under själva löppasset och efteråt fungerar den som café!

Häng med och spring med oss och bekanta dig med gänget i klubben! Maila eller kommentera gärna på http://www.runningfinland.fi om du hänger med så vi kan reservera bullar och saft åt alla 🙂

7 Replies to “Efterlysning, längdskidåkning och fastlagstisdag”

  1. Jag dömer konståkning både lördag och söndag och har därmed en ganska oflexibel tidtabell, men har för avsikt att skida i Svedängen på lördag, ca kl. 10-12. Vore kul om det skulle råka passa in i ditt veckoslutprogram!

  2. Nå voi strunt! M har träning på fm. Men jag kan förstås höra med barnvakt. Det vore kul med morgonpass… Du kan inte på söndag? Men som sagt – jag ska kolla upp med barnvakt ifall lördag funkar.

  3. Dömer kl. 8.00-18.00 på söndag, tyvärr. Jag har åtagit mig en massa domaruppdrag i vinter, så jag inte ska hinna sakna dottern i Brasilien alltför mycket 🙂

  4. Oj, Fastlagstidsdagsprogrammet låter jätteskojigt (och nyttigt för musklerna). "Tyvärr" är jag på sportlov. Koli kallar. Satsar också på detdär med längdskidning som alternativ till springandet 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s