Dålig dag idag

Jag brukar kunna beskriva mig som en positiv, glad människa men idag känns det trist. Det här ska föreställa vara en inspirerande träningsblogg, men under de senaste månaderna har jag bloggat om strejkande magar, rejäla förkylningar som inte ger med sig och nu ett halvt söndrigt knä och det påverkar humöret!

Efter några timmar vet jag att humöret kommer att vara bättre för då kommer jag att plocka ut varma, nybakta morotssemlor (svenska frallor) ur ugnen… Och idag kommer vi också att få besök av min söta brorsdotter! Plötsligt inser man också att ett strejkande knä inte är hela världen… inte då man ser på helheten! Det finns större bekymmer här i världen! Plötsligt känns det lite bättre!

Bjuder på en dagens eftersom jag saknar träningsbilder just nu! Men ikväll får ni kanske se mig i kissande hund ställningen på golvet då jag tränar knäna! Nu ska jag fort komma i form igen för i nästa vecka kör vi backträning med Running Finland!

4 Replies to “Dålig dag idag”

  1. STORT KRYSS ÖVER DEN ÖVNINGEN!!! Ger en farlig rotation nederst i ländryggen, som du inte känner när du utför själva övningen!! Skaffa i stället ett gummiband, trä det runt anklarna och gå i sidled, med tårna pekandes lite snett utåt o utan att knäna faller inåt. O utan att gummibandet blir helt slappt under tiden som du går…..

  2. Synd att du haft dålig dag 😦 Jag tycker SÅ mycket om dina gröna byxor, hade tänkt säga det tidigare då du hade en bild på dem. Jätte snygga! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s