Vänskap bland stora och små

BUU-klubben arrangerar en kompiskampanj som går ut på att barn ska uppmärksammas att ta alla med i leken och vara en god kompis med alla. Jag tycker det här är en otroligt viktig kampanj. Målsättningen är att barnen ska märka att ett litet hej kan förändra vardagen och att alla bär ett ansvar för att alla i gruppen ska trivas.

Via BUU-klubbens hemsida kan man beställa ett kompishäfte med uppgifter och en nyckelring där man kan hänga på filurer då man utfört olika kompis-handlingar. Det här är en otroligt viktig kampanj! Det är viktigt att barnen ska trivas och må bra på dagis och i skolorna – både stora och små!
Bild lånad från http://buu.yle.fi/ole/bestall.php
För en stund sedan ringde jag till dagis för att kolla upp att allt var ok med Amanda, för på morgonen grät hon då jag lämnade henne där. Det gör ont i hjärtat så man inte riktigt vet vad som händer och vad som sägs då man vinkar hejdå. Att uteslutas från leken är lika tråkigt som om man blir retad med ord!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s