Bilar, ungar, sysselsättning och Arne Alligator

Äntligen kom vi iväg! 

Det tog en evighet att få allt packat, men nu sitter vi äntligen fastspända med nosen riktat mot Seinäjoki. Vi ska göra vårt bästa för att hinna fram till dagens match i tid för vi vill inte missa Djurgården-HJK, men troligtvis kommer vi att komma insläntrandes då domaren visslar av och alla andra sakta men säkert börjar röra sig mot utgången.

Jag hoppas vi klarar resan med bara ett stopp, men det är kanske lite väl optimistiskt. Senare blir det att ta sig vidare till Vasa för att besöka barnens fina, snälla och rara faster som de älskar mest av allt! Nu ska en skrikig familj bunkra i en etta 🙂 Det kommer att bli mysigt 🙂

Bild lånad från http://www.arnealligator.fi

Radiokanalerna får idag ge vika för nu ska vi lyssna minst 5 non-stop på Arne alligator, Apan Anders och Benny Törnroos. Suck! Imorgon kommer jag att nynna på låten nakupelle Ville är en skön och härlig kille då jag passerar Kimo… Men bättre är väl det än… Här går jag utan blöja – titta på mig jag har blivit stor… Fattar ni? Jag kan orden till de flesta låtarna på de här skivorna! Fråga mig vad annat jag lyssnar på och jag kommer inte att kunna låttexten till en enda sång… Jo Lemon tree kan jag… men den låten lyssnade jag på år 1994… typ! Shit!

3 Replies to “Bilar, ungar, sysselsättning och Arne Alligator”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s