Nya intryck

Idag besökte jag Röhnisch butik på Norrlandsgatan. Visste ni att Röhnisch är ett svenskt familjeföretag som grundades år 1945. I höst lanserade man vinterjackorna och nu i vår kommer den första kollektionen som är designad för running. 
Tights, toppar, jackor och tröjor med genomtänkt, snygg design och klanderfri kvalitet. Jag är helt såld! Om någon missat det så är det en skyltdock på bilden – det är inte jag!
Jag kan ärligt säga att tightsen jag provade är de skönaste jag någonsin provat! Eftersom jag saknar midja brukar tightsen alltid hasa ner då jag springer om jag inte snört åt ordentligt i midjan. Dessa tights hålls uppe pga passformen. De håller in också så plötsligt har jag riktigt platt mage. Lägger upp foton snart!

Provade massvis med olika härliga fina och lätta jackor från Röhnisch, men jag valde inte den snövita – fast den var grymt snygg! Jag imponerades av hur sköna jackorna var på! Kändes knappt alls! 

Jag visste inte min storlek – vilken tur att den kunniga personalen kunde lotsa mig rätt! Älskar blå, gröna och gula toner! Den gula tröjan är en favorit!

Man blev glad så fort man kom in i butiken – färg, färg och ännu mer färg!

Spännande detaljer och ser ni… den snygga gula toppen jag spanat in på nelly.com fanns såklart i Röhnisch butik – den var ännu finare i verkligheten.

I samarbete med http://www.rohnisch.se

3 Replies to “Nya intryck”

  1. Har alltid dragits till Röhnisch men inte haft en aniing om att det är svenskt! Nu lärde jag mig ngt nytt igen 🙂 får man fråga vad du jobbar med? Förlåt, jag föddes så här nyfiken…

  2. Yep – det låter så fantastiskt då man läser på historien bakom familjeföretaget. Jag jobbar med marknadsföring inom ett känt skoföretag 🙂 Det är helt otroligt kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s