Problem med barnvakt…

Både jag och M hade noggrannt fyllt i våra frånvarodagar hemifrån i vår gemensamma kalender. Problemet var bara att vi glömt att titta efter vad den andra skrivit. Vi har båda två också kommunicerat detta till den andra – men vi har glömt att lyssna på vad det andra sagt.

För någon dag sedan insåg vi att vi båda är tvungna att vara borta på arbetsresa, samtidigt! Först kom paniken – men sedan ringde jag mommo! Och mommo tog semester från sitt jobb och kom till vår undsättning! Undrar varför det blir så ibland? Man hör, utan att ta det till sig. Man hummar till svar utan att lyssna… Och nu kan man inte ens skylla ifrån sig – eftersom vi båda begått samma misstag… Vilken tur egentligen – för nu kunde ingendera vara sur 🙂
Mommo, Fammo och Faffa är rätt så bra att ha – de ställer alltid upp! Med kort varsel och utan att tveka! Precis som Fammo och Faffa gjorde i lördags. Utan att tveka kom de hem till oss och umgicks med barnen så att jag kunde åka iväg och lyssna till Puotiniemi. Alltid går det ju såklart inte – men då det krisar – då kan man lita på att man får hjälp! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s