Glada färger

Igår kväll ”halkade jag in” i olika webshoppar. Insåg plötsligt att jag dras till klara, färggranna plagg! Jag längtar till våren men framförallt längtar jag till sommaren. Vill klä mig i ljusa, lätta, sköna plagg. Vill packa bort alla yllekläder och ansiktsskydd! Vill ha vår nu – bums!

Behöver definitivt skaffa mig en ny löparjacka! Den gula från NewBalance verkar lätt och skön! Urläckra skor från Adidas by Stella McCartney – show off skor på jobbet! Snygg linning på tightsen från nike. Citrongul topp från Röhnsich och tjusig jacka från nike i mjukt material! 

8 Replies to “Glada färger”

  1. Jag håller på o rensar ut min träningsgarderob o har några löparjackor som ska säljas, hojta till om du är intresserad, min mail finns på bloggen./Suz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s