10,5km i nysnö

Medan barnen lekte ute i snöhögarna åkte jag iväg med en kompis till Svedängen. Vi åkte 10,5km i klassisk stil och vädret svängde rejält under den dryga timmen vi befann oss i spåret. Jag hade känningar i låren efter gårdagens träning, men samtidigt kändes det lätt! Det blev ingen 20km:s löpning idag, men jag ursäktar mig med att jag tar igen det senare – nämligen nästa vecka söndag ska jag skida 53km! 
Innan vi gav oss ut i spåret var det uppehåll och -14grader
Efter 10,5km snöade det ymnigt och plötsligt hade det blivit 4grader varmare
Kvällen avslutades med bastubad och våfflor! En riktigt skön avslutning på denna söndag! Nu sitter vi bänkade framför tv:n och följer presidentvalet!

2 thoughts on “10,5km i nysnö

  1. Välkommen upp hit till våra trakter och lycka till i loppet! Hoppas att det blir mildare väder, de senaste dagarna har vi haft mellan -25 och -30, men idag var det "bara" -20 när jag steg upp. Så jag for glatt iväg på en länk i värmen som äntligen återvänt! Och varmare blir det för var timme som går 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: