Fredag på Ikea

Fredagen till ära föreslog jag en Ikea-trip eftersom vi ändå inte kunde vistas utomhus p.g.a. kylan. M insåg först vid Ikea att det faktiskt var fredag varefter han högt deklarerade att han minsann visste en massa andra saker som man kunde göra på en fredag kväll. Allt var dock barnförbjudet så jag konstaterade att korv med bröd efter kassorna fick duga!
Dagens Ikea-fångst var rätt så skral, men jag köpte i varje fall lite dekoration. Kidsen hade i någon vild lek spräckt glaset i garderobsdörren. Nu är sprickan maskerad med grön vass. Någon dag ska vi byta ut dörren, men så länge vilda leken fortsätter litar jag på ikea-tapen. 
Var också tvungen att köpa en ny disktrasa (från Prisma) eftersom den gamla luktade skunk. Självklart hade jag kunnat välja budget-varianten, men då jag såg dessa trasor med Mumin-motiv var jag såld! 

6 thoughts on “Fredag på Ikea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: