Veckans träning

Måndag: 11km i 5:10 fart (enligt programmet 10km i 6:15 fart)
Tisdag: vila
Onsdag: Eventuellt långpass skidning – 20km, puls 170
Torsdag: vila
Fredag: vila
Lördag: föreläsning med Leena Puotiniemi + länk + intervallträning
Söndag: Running Finland löpning Tölöviken runt (för mig blir det ett långpass på minst 20km)

6 Replies to “Veckans träning”

  1. 05:10 fart? Du är hårdast. Hej, om söndagen, jag tänkte mig också 20 km men springer till och från Tölöviken, så det blir 8 km i sällskap för mig. Ska vi ha RF träffen kl. 10 nedanför Finlandiahuset?(där var det brukar finans en kiosk på somrarna); då finns det ju en parkeringsplats bredvid för såna som kommer med bil. OCH såg att CurroErgoSum är i stan och söker springsällskap, hon befinenr sig i Esbo, kapa henne med på söndagen?

  2. Heips igen! Jag ska kolla upp hur långt det är från oss till Tölö för jag planerade samma sak – springa dit, springa runt, springa hem 🙂 Eller så tar jag bilen dit till dina knutar och hänger på också snyltar sällskap 🙂 Ska också höra med CurgoErgoSum – kanske hon har lust att springa med från Esbo in? Vi återkommer!

  3. DEt var inte meningen – men om jag känner för att springa i snabbare takt kör jag på för de dr passen då jag bara vill springa långsamt – de kommer alltid förr eller senare 🙂

  4. Hej! Var är föreläsningen med Leena P.? Är den öppen för alla eller en del i din skolning?Har varit på eftergranskning hos läkarn idag ( alltså efter förlossning) o. fick klartecken till att träna..jipppii! snart hänger jag med på era lenkkar, ska starta med skidning nu…tror det e lite lättare att göra första passen skidning 🙂

  5. Hurraaaaa för att du får börja träna. Kom ihåg att börja varsamt. Skidning är nog en bra början – träning för hela kroppen! Och kom ihåg att kniiiiiip! 🙂 Leena P:s föreläsning är tyvärr en sluten föreläsning, MEN jag ska anteckna, anteckna, anteckna OCH knäppa några bilder så jag håller er uppdaterade! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s