Tips på god matlåda

Fixar ni med er matlåda/lunchlåda till jobbet? Vad äter ni då? Vi har knappt haft några rester alls de senaste dagarna så jag har ätit yoghurt, müsli, smörgås och frukter till lunch och det gör mig inte glad. Jag vill ha mer mat och mindre mellanmål! De senaste dagarnas lunch har varit just det – mellanmål. Har ingen inspiration eller ork att börja fixa mat nu på kvällen så tipsa gärna om snabba, lätta lunchlådor! 
Fixade en god fruktsallad på äppel, appelsin, blodgrape, vindruvor, kiwi, passionsfrukt, mango och granatäpple. Först hade jag problem med granatäpplet, ända tills jag kom på hur jag skulle göra. Kärnorna lossnade jätte bra då jag bröt frukten i bitar för hand. Sedan var det bara att lätt pilla bort dem. Då jag först försökte med sked gröpa ur blev det bara kaos!

2 thoughts on “Tips på god matlåda

  1. Ett tips är att lägga ner granatäppelbitarna i en skål med vatten och så bryta loss kärnorna med händerna under vattnet. Då undviker man att få röda fläckar överallt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: