Äntligen träna igen

Nytt träningsprogram

Äntligen har jag möjlighet att planera framåt. Jag kommer att träna lite varje dag, men träna lätt och springa korta rundor och kommer att hålla koll på pulsen. Mest av allt ser jag fram emot torsdagens skidning. Det blir premiär för i år och efter två veckor ska jag skida Botnia Vasan (53km)! Helt crazy!

Tisdag: Antibiotikakurens sista dag 🙂 Slut på träningsförbudet!
Onsdag: Cykling 24km i snömodd, totalt 2 timmar
Torsdag: Längdskidåkning 10km
Fredag: Kort löprunda 5km i 7min takt med vagn
Lördag: Löprunda 10km i 7min takt med vagn
Söndag: Kort löprunda 6km i 7min takt
Måndag: Cykla till och från jobbet dvs 24km, 2 timmar
Tisdag: Vila – åker till Sverige på jobbresa
Onsdag: Löprunda med fartlek. 2km i 6min takt, 2km i 5min takt – upprepas totalt 10km

Lätt start!

4 thoughts on “Äntligen träna igen

  1. Sant! Planerna modifierar jag efter hur min kropp känner sig. Just nu vill jag träna men vill samtidigt inte dra på mig ny förkylning. Yoga borde jag satsa mer på! Har yogat från och tilk i över 10år nu. Jag har tyvärr svårt för att yoga hemma ensam. Jag kommer liksom inte till ro. Hur gör du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: