Byka, stryka, tvätta, handla, fixa, laga och leka

Den här måndagen har varit precis som de flesta andra dagar: Sömnig och trött då väckarklockan ringde, tryckte på snooze två gånger, steg upp och kladdade på smink i raserfart. Väckte sovande barn som inte alls ville stiga upp, fort gröt i magarna, packade väskor i raserfart och så iväg till dagis.

Jobba, jobba, jobba och så hem en kvart för sent som vanligt. Lagade mat, plockade fram, plockade bort, torkade bord, stolar och golv och så iväg ut igen för att åka iväg och stor-handla. Plockade undan ren tvätt, laddade en till maskin med tvätt och så mer mat… 

Och så tid för lek och mys… Det bästa! 
Viktor har fått nya sneakers som han vägrar ta av sig. 

Efter 2års dagen och svärisarnas besök har vi numera ett fotbollsmål inomhus i vårt lilla vardagsrum. En gåva som inte kommer att stå och samla damm!

6 Replies to “Byka, stryka, tvätta, handla, fixa, laga och leka”

  1. Du beskriver dagen så bra- jag lyfter på hatten åt er alla som har flere barn än ett, jobb, dagis, hobbyn, makens hobbyn…å ännu hålls så glada och fräscha! ( fast det är väl det som keeps you going..alltså man hålls energisk då man är det! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s