Vinnaren utsedd

Vinnaren är… Linda med kommentaren: 

Jag vill oxå gärna vara med och tävla. Är redan anmäld till HCR i maj. Möjligtvis blir det oxå Espoo rantamarathons halva på hösten. Den stora drömmen är att springa ett helt marathon, gärna stockholm marathon.

Maila mig din adress Linda så skickar jag boken per post 🙂 Grattis! Hoppas du kommer att ha glädje av boken! Amanda var stenhård angående sitt val!

mammaspring@gmail.com

4 Replies to “Vinnaren utsedd”

  1. Nämen vilken yrboll jag är! Såg inte att det fanns två Lindan som svarat och så har jag blandat ihop svaren 🙂 Fick tag på en till bok – så ni kommer båda två att få varsitt exemplar! Bra va? 🙂 Det ordnade sig till slut, tack och lov! Blev riktigt svettig där ett tag 🙂 Grattis till er båda!

  2. Nå Amanda pekade på Linda med solglasögon på bilden och jag kontaktade dig Linda, samtidigt som jag skrev in den andra Lindas kommentar! (Virrpanna som jag är såg jag inte att det fanns flera Lindan som svarat). Men som sagt – nu vann ni båda två istället 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s