Fotboll mitt i vintern

Jobb, dagis och snabb middag är avklarat. Nu gäller det att klä på sig blå-vita tröjor för att sedan åka iväg till Tali på match! Säsongens första ligacup kör igång idag. Ivrigast av oss alla är nog Viktor som helst av allt hade velat sova med speltröjan i natt.

Jag ser mest av allt fram emot att träffa en gammal vän. Ju äldre jag blir – desto mer uppskattar jag vänskap! Ju äldre man blir inser man också att det finns skillnad mellan vänner, bekanta och tillfälliga personer som kommer och går i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s