Löpskola

Igår på kvällen åkte jag iväg till Böle för att delta i SUL:s tränarutbildning för blivande löpcoacher. Det var intressant att lyssna till och började samtidigt brainstorma kring allt jag kan och vill göra i framtiden. Jag lärde mig en massa intressant om bl.a. löpteknik och kost. 
Den viktigaste aha-upplevelsen fick jag angående träning och återhämtning. Försökte skriva ner mina tankar ”till pappers” och klargöra dem via någon form av graf. Kort och gott kan sägas att variation i träningen samt tid för återhämtning är a och o då man vill öka sin prestationsförmåga. Det här är något jag glömt bort i.o.m. att jag lagt stor fokus vid att träna mycket och samtidigt öka takten. 
I och med att jag deltog i utbildningen kommer jag att få ett par löpskor från Karhu. Det blir ett par lila Karhu Forward med neongul accentfärg. Skorna verkade helt ok. De hade kanske en lite väl bred passform för mig, men hur de egentligen är på foten vet jag först efter att jag sprungit 20-50km. Ska bli spännande att testa dem! Det blir mitt första par Karhu, men har hört mycket gott om dem från andra löpare. 
Blev imponerad av Karhus snygga design! 

7 Replies to “Löpskola”

  1. Har dräglat efter Karhus skor i flera år- kan int säga nåt om hur de är som löpskor ( och jag hålls nog Asicsen trogen… tror jag iaf!) men då jag kollat på Karhus dojor har tänkt jag att de sku va fina som "vardagstennaren".. grejen e ju att man int vill _köpa_ löpskor bara för att ha dem som nåt annat. Men grattis ( för att du fick dem alltså! ) Härligt med nya idéer och inspiration!

  2. De kändes sköna och lätta på foten med sina 210gram, men är lite osäker på ifall de kanske var för breda. Men är ivrig att komma iväg och testa dem sedan då jag får dem 🙂

  3. Oh vad snygga!! Jag sku nog absolut behöva ett par bättre skor men då jag inte egntligen vet vad jag behöver. Bara att de jag har nog inte är bra.. 😉 Ifall de inte passar så kan du ju alltid sälja dem vidare, vink vink,host host..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s