Lång dag på jobbet

Det har varit en alldeles perfekt dag! Det började segt då jag körde iväg mot Tammerfors i mörkret, men piggnade till då jag närmade mig huvudkontoret. Det känns många gånger svårt att gå tillbaka till jobb då man varit sjuk eller på semester. Rutinerna glöms bort och tidtabellen känns plötsligt oöverkomlig. Det krävdes ändå inte mer än att jag kommit innanför dörren så steg energinivån till 100%. Nu efter 13 timmar på jobb och nyss hemkommen kan jag konstatera att jag gillar mitt jobb och att det har varit en riktigt bra och effektiv dag!
Min hosta börjar ge vika och jag börjar se ljuset i tunneln. Jag kommer hålla mig borta från allt som heter träning fram till måndag den 16.1.2012. Det har jag lovat familjen och mig själv, men sedan brakar det loss 🙂 Smider planer om en massa olika aktiviteter 🙂 Kan knappt hålla mig 🙂
Är avundsjuk på dem som får njuta av en såhär vintrig miljö. Då jag närmade mig huvudstadsregionen nu på kvällen såg det mörkt ut…

2 thoughts on “Lång dag på jobbet

  1. Hejsan. Fint att du börjar känna dig i form igen. Var ändå snäll mot dina lungor i början då du river igång igen. Kanske du kan ta några första pass lugnare eller inomhus. Hälsar en som är bra på att få hosta som håller på i evigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: