En tävling!

Nu har jag en tävling för er som gillar löpning! Och eftersom det knappast kommer att vara hundratals som deltar, så är det ganska stor vinstchans 🙂 Opi Juoksemaan heter boken och om ni vill veta mer om boken klickar ni här.

Värde: 34euro

Boken är riktigt bra med en massa exempel på kost, träning osv. En riktigt bra bok för personen som gillar löpning 🙂 Delta i tävlingen genom att kommentera inlägget. Berätta vilket lopp du planerar genomföra. Vinnaren kommer att utses av Amanda måndagen den 16.1 kl. 19 (bör kanske nämnas att hon inte kan läsa) 🙂

19 Replies to “En tävling!”

  1. Jag ska testa min lycka. Har nog sprungit mycket i mitt liv men aldrig haft något schema eller program för min träning. Nu hoppas jag dock kunna delta i HCR i maj och i ett maraton senast nästa vår/sommar.

  2. Kul med tävling! Mitt första lopp i år blir antagligen Stockholm jubileusmarathon i juli, om det inte blir ett halvmarathon någonstans på våren 🙂 29 januari ska jag springa kotirataultra 50km, men det räknas nog som träning och inte som tävling 🙂

  3. Oj, det första jag har tänkt är något skidlopp, men det ser ju inte så bra ut på den fronten i år, och dessutom frågar du ju efter något med löpning. Hmm.. Jag gillar inte att löpa på asfalt, men har inte hittat något lämpligt ännu. Brukar löpa något som passar in allmänt (t.ex. på semestern var som helst i Finland), inte något maraton jag speciellt satsar på, mera lopp på typ 10-15 km. Kanske det blir någon av Ruissalojuoksut. Månne man kan delta i tävlingen med ett sådant svar. 🙂

  4. Finns boken på svenska? Annars är det liksom inte särskilt lönt att jag deltar…Lopp som jag vill genomföra i år:Vasaloppet under 12 timmar.Stockholm Marathon under fem timmar.Lidingöloppet som jag bara vill klara att ta mig igenom före snörena.

  5. Vad kul att ni är med och tävlar 🙂 Tyvärr finns boken endast på finska – en nackdel med att bo i Finland är att all litteratur inte finns att få på svenska (det är då man tittar västerut mot grannlandet ;)Det är roligt att läsa era planerade lopp och NEJ man behöver inte delta i loppet för att vinna 🙂 för A. lottningen sker innan och B. lottningen utförs av Amanda som inte kan läsa 🙂 Så hon kommer nog bara att gå på fingertoppskänsla 🙂 Lovar att fota då hon väljer vinnare! Och ifall någon från Sverige undrar så i Finland har vi inte samma lotterilag som ni i Sverige – vilket innebär att slumpen får avgöra tävlingarna här hos oss 🙂

  6. Jag slukar löpböcker för tillfället och vill absolut delta i din roliga tävling!De tävlingslopp som jag hittills skrivit in i kalendern i år är:22.4 Länsiväyläjuoksu19.5 Yyterimaraton22.6 Degersjöloppet (står 24.6 i Fiskarin Urheilijats tävlingsinfo, men tävlingen går alltid på midsommarafton)6.10 Vaarojen maratonBlir säkert 5-10 tävlingar till i år samt 15-20 orienteringstävlingar mellan april och september 🙂

  7. Jag vill oxå gärna vara med och tävla. Är redan anmäld till HCR i maj. Möjligtvis blir det oxå Espoo rantamarathons halva på hösten. Den stora drömmen är att springa ett helt marathon, gärna stockholm marathon.

  8. Försöker igen, första kommentaren försvann… I juni blir det Stockholm marathon och sen Jakob marathon (½-marathon för min del) här hemma. Lidingö var inplanerat, men så upptäckte jag att det krockar med en resa till varmare trakter med ett kompisgäng. Så då blir det troligen Botnialöpet istället. Och Vasa ½-marathon om jobbsituationen tillåter. Och jo, en landsvägsstafett brukar höra till om de vill ha mej i laget mera efter 2 års skolk pga graviditet och barnafödsel:)

  9. En lite blyg nybörjare svarar såhär: jag tänkte prova på Kanontian i Ekenäs i juni. Och känns det bra så kanske det blir Helsinki Midnight Run också. Det känns ju lite futtigt jämfört med er, men man ska väl börja nånstans – och så ska det vara roligt också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s