Dagens arbetsställning

Dagens arbetsställning är följande: vågrätt sängläge med datorn i famnen!

Hostar, snörvlar, låter och kraxar! Arbetar i snigelfart med att sammanställa en manual. Drömmer mig ut i skidspåret men det enda svettiga träningspasset för mig just nu är hostattackerna som inte riktigt vill ge med sig!

Fick bekräftat att jag ska skida Finlandia-loppet i NRJ Tuijas lag så nu har jag något att se fram emot 🙂 Vi kommer att åka ett helt gäng med buss från Helsingfors till Lahtis den 25.2.2012. Allt om evenemanget kan man läsa på NRJ:s hemsida.

Bild lånad från yle.fi

Måste också införskaffa mig nya klassiska skidor som passar min vikt och längd. Mina gamla tävlingsskidor från 1994 typ har sagt upp kontraktet. Väger lite mer nu än då 🙂 Har kikat runt i butiker och hört mig för angående begagnade skidor och insåg ganska fort att jag har tur som har all övrig utrustning i skick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s