Den där Katrin

Det blev paketregn idag, för jag fick hem ytterligare en leverans. Jag hade beställt Katrin Zytomierskas bok om LCHF. Jag blev riktigt besviken! Jag vet inte vad jag egentligen förväntat mig, men besviken blev jag!

Boken är skriven i samma stil som Katrins blogg och lösa påståenden med hänvisning till ”någon forskning” gör boken ungefär lika seriös som bloggen. Det enda jag gillade var delen med recept. Eftersom jag själv försöker undvika mjöl, speciellt vetemjöl, så känner jag att jag här hittade lite inspiration. Det är inte det att jag inte tror att hon lyckats med sin diet – bilderna säger ju allt! Jag ifrågasätter däremot hennes sätt att skriva.

”Överflödigt fläsk är äckligt” – en kommentar i henne bok som fick mig att genast vända blad! Helst av allt vill jag väl returnera boken, men eftersom jag antar att portot för returen kostar lika mycket som boken så kommer jag istället att ge bort boken 🙂

M här hemma tyckte jag var galen som överhuvudtaget köpt boken och menade att jag borde fattat att den var lika intressant som aftonbladets bilaga om bantning.

2 Replies to “Den där Katrin”

  1. ja du, jag gissade nästan det. Hennes skrivförmåga är väl inte på den högre nivån och när jag läste på hennes nystartade lchf-klubb så fick jag bekräftat att det är samma tjohejsanstil som på bloggen. Fast utan svordomar (eller? …) Nä, hon är inte speciellt seriös i mina ögon, tyvärr. Gillar inte kategoriska människor, eller för den delen oempatiska. Men det verkar som att boken säljer bra – pr kan göra underverk … 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s