Hostar och låter…

Hostan ger inte med sig. Den är värre än tidigare. Det känns då jag andas djupa andetag och kroppen känns seg och långsam. Har hostat non-stop sedan jag stigit upp.

Beställde precis en tid till företagsläkaren. Egentligen känns det väl lite onödigt, men eftersom jag vill bli frisk snabbt så att jag kan snöra på mig löpskorna igen känns det nödvändigt! Nu blir det att snabbt klä på sig ytterkläderna för att komma iväg. Gradstocken utanför visar -12grader så det gäller att klä på sig yllekläder och täckbyxor.

5 Replies to “Hostar och låter…”

  1. Hej! Det är nog JÄTTEviktigt att du tar det lugnt! Säger jag och låter som en mamma 🙂 Nä men jag har flera bekanta som har haft mykoplasma och det vill du INTE ha, då blir det en lång konvalescens. Så krya på dej och det ta det lugnt!

  2. Nu vilar jag! Och fick en sträng fingervisning av doktorn som sa att jag inte får idrotta på en vecka. Sedan får jag sakta trappa upp igen om kroppen känns pigg. Jag ska följa hennes råd! Lovar!

  3. Jo nu lovar jag att inte motionera på en vecka! Stränga order av doktorn så! Och i slutet av januari vill jag vara frisk för då vill jag köra 30km med glada gänget 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s