PMS, trotsålder och allmänt tjurande är bad combo

Morgonen blev inte riktigt som jag tänkt mig! Jag har svårt för att låta barnen sitta inomhus och glo på tv på förmiddagarna, alltså bestämde jag att vi skulle ge oss ut på promenad. Den där korta promenaden till butiken, som jag planerat ta fem minuter med pulkan blev allt annat än mysig! Det blev en 1 1/2 timmes gnäll-färd. 

Amanda ville inte alls gå till butiken, utan hade hellre stannat hemma på gården. Viktor ville göra allt som jag inte önskade att han skulle göra och jag kände hur ilskan och irritationen bubblade fram i takt med att svetten började rinna längs med ryggen.

Efter 100meter bestämde sig Viktor för att gå. Det är alltså inte längre frågan om någon effektiv powerwalk. Allt ska undersökas. Hundbajs och hundkiss bekymrar honom inte det minsta! 

Jakten på de perfekta handskarna fortsätter. Nu testar vi ett par från Raiski som jag köpte igår för -50% på Prisma. Irriterar mig på att det inte finns bra handskar för barn. Ett par där små tummar inte kan trassla in sig, där de sitter som handskar ska göra och som håller händerna varma. 

Efter protester gick Viktor igen med på att åka pulka och vi kunde fortsätta färden. Låt er inte luras av bilden. Butiksfärden var inte det minsta angenäm.
Dagens naturbild blev den här ekorren som vi kunde följa då vi kommit hem igen! Den ekorren var väl kanske gladast av oss idag. Nu behöver jag choklad! Och en löptur!  

4 Replies to “PMS, trotsålder och allmänt tjurande är bad combo”

  1. rasavil är väl de jag mest gillat hittills. Har dock inte varit till stocka med huvudet helt med så har ännu inte införskaffat sådana i år. Ja o så har det ju inte behövts hittills heller.

  2. hittar man rasavil någon annanstans än stocka? Jag är usel på att ta mig in till stan eller köra iväg till något köpcenter! Citymarket och prisma är "my thing" 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s