Jag bestämmer visst inte alls…

Hade tänkt snika mig ut på en långsam löprunda idag men det gick inget vidare. M jinxade och sa att jag minst drabbas av mykoplasma om jag springer med hosta, så jag vågade inte ta några risker. Istället gick vi iväg på en timmes promenad.
Lite mer snö tack, så blir jag nöjd! Vill komma iväg ut i skidspåret – nu!

Amanda försökte ihärdigt åka kana ner i varje nedförsbacke!

Så satt hon i manducan då hon inte längre orkade traska i vår takt. Att gå med 20kg på ryggen är bra träning för låren och vaderna. Det brände i benen och promenaden blev plötsligt effektiv, annorlunda träning. Kanske jag var lite sniken ändå?

Manducan är en fantastisk uppfinning! Varken ryggen eller axlarna tog stryk och enligt Amanda satt hon bekvämt på ryggen! 

Man ska börja med backträning i tid!
Då vi kom hem kom goda vänner över på middag. Kvällen avslutades med marränger, glass, chokladsås och vaniljbullar. Allt hemmagjort och syndigt gott!

3 Replies to “Jag bestämmer visst inte alls…”

  1. Mums med det syndiga!Vi har också tittat på Manducor och beslutat oss för att köpa en… kör just nu med bärsele här hemma men Manducan ska jag köpa sedan då bebisen är lite större…när började ni använda den?

  2. Vi var rätt sena med manducan. Insåg hur bra den var först då Viktor passerat 1 år. Jag hade en ergo till låns då han var 4 månader, men just då trivdes han inte alls. I början var han också lite mer otålig på ryggen. Sprattlade och gnydde. Nu ber han att få komma upp! Då han var runt 1 år började vi gå på tur i skogen och det var väl då som han själv också insåg fördelen med att sitta på ryggen versus sitta i vagnen. :)Amanda som alltså är 5 1/2 år satt igår första gången i manducan 🙂 Det kommer nog knappast att ske flera gånger men hur som helst så var det kul att märka att det utan problem gick att bära en 20kg klimp på ryggen! :)Och Viktor väger ju redan 15kg så det där 20 kg är ju inte så långt borta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s