Gunga hela dagen lång

Gungning sägs öka barnens motoriska färdighet. Vilken tur att gungan på gården får stå ute hela vintern. Vi gungar varje dag – ibland känns det som om det är det enda jag gör – står och ger fart!

Drömmer fortfarande om att få åka iväg och springa några varv med maratonmamman runt Tölöviken idag. Få se vad regeringen säger då han kommer hem från sin träning. Troligtvis blir det ett nekande svar med hänvisning till min hosta som inte gett med sig. Men jag är ju nog ganska slug, så ska försöka hitta ett litet kryphål. Om jag inte kommer iväg till Tölö kan jag kanske ens nästla mig ut på en kort runda runt häststallet – sisådär 8,5km.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s