Fotboll mitt i vintern

Efter 12 år har jag vant mig vid livet kring fotboll och jag är medveten om att fotbollen styr våra liv, i varje fall ett bra tag till ännu. Jag skulle inte heller vilja leva ett ett liv utan fotboll. 
Idag känns det ändå lite extra tungt. Fotboll känner nämligen inte till helgdagar, barnens tider vid rådgivningen eller andra viktiga händelser. Det känns jobbigt de dagar då hela grannskapet har ledigt och är ute tillsammans, och jag står där som vanligt, ensam med barnen eftersom M är på träning. 
Fotboll både ger och tar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s