Snabba steg och fortuna

Den gångna veckan då jag vilat har gjort gott. Jag tittade inte på klockan då jag sprang men då jag kom hem igen visade Garmin att jag sprungit snabbare än normalt. Jag började starkt i 4:35 fart och avslutade i 4:50 takt. Löpsteget var lätt, kroppen kändes pigg och det var inget nämnvärt flås. Kortisonet inverkar självklart och jag inser att tröttheten kommer smygandes i takt med att dygnsdosen minskar. Känslan efteråt var trots det fantastisk. En bättre start på nyåret kunde jag knappast haft!

 Kvällen avslutades med ett parti fortuna. Viktor spelade ihop fantastiska 400 poäng. Amanda, den tidigare självklara fru fortuna har fått konkurrens. Själv masar jag efter med blygsamma 200-275poäng per omgång och får ständigt höra att jag har fel spelteknik. Tssss… ska börja träna i smyg då de andra gått och lagt sig!

2 Replies to “Snabba steg och fortuna”

  1. Jo det var kanske rätt bra taktik att lägga ny bottentid för min vanliga 9km:s runda. Nu har jag något att bita i varje gång jag ger mig ut 🙂 Eller så fuskar jag genom att byta ut rutten 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s