Nytt år men samma gamla visa

Dagen började med en halvbra sovmorgon!

Förmiddag:
Vi gick alla till skolgården nära oss vid midnatt och sköt raketer så vi kröp i sängs först 00:30. Trots det vaknade ungarna precis som vanligt klockan 08:30 – pigga och hungriga som små lärkor! Efter en stadig frukost blev det att snabbt dra på sig yllekläder och overaller och så gick vi till byparken.
Eftermiddag: 
Vi hade goda vänner över på middag och barnen tjöt av skratt. Det rena huset är ett minne blott 🙂 Men vad gör det då man har roligt! Eftermiddagen tillbringade vi ute på gården – var annars?
Kväll: 
Magen känns mycket bättre och mitt humör är på topp. Jag klarade mig utan sjukhusvistelse – vilken lycka! Avskyr att vara ifrån familjen. Nu kommer jag att ge mig ut på årets första löptur. Planerar köra 9km i skön 5:30 fart, men mot slutet ska jag öka till minst 5:00! Eller vi får se… det är ju inte precis årets sista kilometrar jag ska avverka 🙂

1.1.2012 i bilder

Lilla envisa korv! Viktor är så otroligt bestämd och driver Amanda till vansinne. Amanda är personen som ger sig på direkten. Vi försöker egoboosta Amanda: lära henne att säga nej och att inte ge efter. På dagis beskrivs hon som den snälla flickan som inte vågar säga ifrån. Jag vill att hon ska bli grym; med skinn på näsan och starkt självförtroende. Hur sjutton ska jag lära henne det?

Amanda börjar bli duktig på fotboll. Hon har aldrig varit efter bollen på samma sätt som Viktor, men intresset ökar i takt med åldern.

Amanda är flickan som klarar sig själv. Hon är känslig, vänlig och snäll, men samtidigt självständig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s