Nyår i Noux

Dagen till ära tog vi sovmorgon och därefter njöt vi av en långsam frukost. Planerna om Högholmen la vi på is och istället packade vi med oss grillkorv i ryggsäcken och gav oss ut på hike.

Det blev en 5km:s tur i Noux nationalpark. Vi fick uppleva ett härligt väder och utforska vad Dagmar lämnat efter sig. 

Det blev samma gamla rutt som alltid! 

Amanda imponerades av alla brutna trädstammar!

Då Amanda hörde att vi skulle på hike hördes först knarr, men då vi kommit ut i skogen var det glada miner! Första pris, dvs en bit tupla, fick den som var först i ”mål” – Amanda spurtade och kunde glupskt sätta i sig den sega chokladen!

Det är imponerande miljö
Trivs i Noux skogar! Terrängen är rätt så krvande för en 5-åring och det kändes rejält i mina lår då jag hade 15kg på ryggen! 

Självklart skulle det kissas. Inte helt lätt med overall, men det gick!

Plötsligt ville Viktor gå själv. Självklart var det genom det platta lanskapet där det var översvämning. Vi klarade oss utan blöta skor – tack och lov!

Ställvis såg det ut som plockepinn i skogen! 

Här gäller det att bita ihop. Stairmaster är barnlek jämfört med detta! 

Mina Icebugs är suveräna! Stabila och sköna i terräng! 

Vattenfall a´la Esbo

Viktor sitter snällt på ryggen! Manducan har varit en bra investering och kommer att användas länge!

Korv smakar aldrig så gott som den gör ute i skogen då det är kallt och då magen kurrar! 

Dit storasyster går – dit ska också lillebror! 

Den här tavlan fanns uppsatt i skogen och stämmer bra in på mina tankar om både nyårsafton i sig och om framtiden som vi som familj har framför oss! 
(Det spelar ingen roll vart vi kommer – alla platser är bra) 
Sedan start har jag och M sällan kunnat göra långsiktiga planer. Vi är vana att flytta ofta beroende på M:s jobb men det har aldrig varit något problem för oss. Visst är det jobbigt att aldrig kunna planera längre än 2 år framåt, men samtidigt är det också en dörr till olika möjligheter. Vart vi än flyttat har vi trivts. Vi har fått nya vänner och samtidigt hållit kontakten med gamla vänner. Vi har byggt oss ett hem där vi vill vara och en vardag som passar oss. Ju äldre barnen blir, desto svårare blir pusslet. Men att det skulle vara omöjligt? Absolut inte! Det gäller att se möjligheter istället för begränsningar.
Gott Nytt År 2012! 

4 Replies to “Nyår i Noux”

  1. Har köpt likadana Ice bugs som du. Men kommer inte att inviga dem förrän nästa år. Jag vet inte om det är rätt att säga till en Duktig Flicka att hon är duktig men jag gör det ändå…Kram

  2. Åh, jag saknar alltid Nouxskogarna när jag ser era utflyktsbilder. Det har blivit en hel del timmar där tack vare alla skid- och orienteringsläger. Gott nytt år åt dig Michaela!

  3. CarroH – Kram till dig också och ett Gott Nytt År! Skorna är bäst! Helt suveräna! Nu ska jag dra dem på mig och ge mig ut på en runda :)Eva – tack det samma! Håller med om att det är något speciellt med skogarna i Noux och runt Solvalla 🙂 Och då man blivit stadsbo är en grillplats plötsligt lyx :)Muminmamman – Gott Nytt År till dig också! Kolla inlägget om Housewife längre ner – där står det vilken sida det var! Egentligen plockade jag bara in bilder så det blev lite halvsnyggt 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s