Ringvägen i sommar

Tanken har legat och grott några veckor nu och den blir allt starkare. Fast jag är född och uppvuxen i skärgården har jag knappast sett allt. Jag kom på en alldeles fantastisk idé. I sommar ska jag avverka den förkortade ringvägen, dvs 110km med start i Rimito och målgång i Nagu! Någon som hänger på? 3 dagar och 2 nätter och en himla massa skratt! Kanske en resa med Running Finland?Man kan åka samma väg med bil på en kort stund, men hur häftigt vore det inte att springa genom ett skönt skärgårdslandskap? Avslutning och målgång i Nagu kan inte heller bli fel! 


Det här ska jag göra! Huh… vad skönt att sommarens semesterplaner är klara 🙂 

8 Replies to “Ringvägen i sommar”

  1. JAG VILL!!! Inte för att jag nånsin har sprungit längre än 30 km, men det fixar sig nog … När tänkte du? Vi kan säkert få ihop ett jättebra gäng, bara man planerar i förväg. Superbra idé, ser redan fram emot det!Vi springer förresten Länsiväylä i april, ett gäng härifrån. Visst ska vi samla ihop Running Finland´s också??

  2. Anna – självklart! Vad roligt! Jag har ingen tidspreferens – det får vi komma överens senare. Men många har ju semester i juli så det vore väl "greiiit" då! Marianne – självklart ska du med! Det här bli toppen!

  3. Oj vad roligt det där låter, också för en österbottning! 🙂 Har länge tänkt på nån sort flera-dagars-länk men det är ju inte riktigt något man vill ju göra själv 🙂

  4. Bara det passar med mina marathonplaner så hänger jag absolut med! Blev så inspirerad när Anna berättade om Running Finland igår under vår länk, det skulle vara hur kul som helst med en "filial" i Vasa också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s