Väderbloggen

Inser att fokus i bloggen har flyttats från själva löpandet till vädret just nu. Här kommer en kort rapport över gårdagens utfärd innan mörkret la sig över byn. Har paus i träningen, men få se hur länge jag står ut. Känner en oro i kroppen då jag inte får springa. Min kropp kanske mår bra av vilan, men mitt huvud vill inget annat än ut och löpa.

Det är svårt att förstå att det faktiskt ska vara vinter. Då man vistas utomhus kunde det lika gärna vara höst eller vår. 

Vi tog en promenad till den närliggande brandstationen. Vilken lycka för Amanda och Viktor att få leka med kusinerna. 

FBK hade fullt upp att röja träd som fallit i stormen och självklart såg Viktor imponerad ut då brandbilen åkte iväg på nytt uppdrag, 

Vilken lycka då vi på vägen också fick följa en grävskopa i arbete. Vår dag var egentligen i det ögonblicket fulländad.

Elektricitet är något självklart som man sällan reflekterar över om man inte blir utan det. Jag insåg ganska snart att jag blivit alldeles för bekväm. Om vi någon gång i framtiden mot förmodan flyttar ut till landet ska jag se till att vårt hus utrustas med vedspis, utedass och kallrum. 

Träd hade fallit likt kvistar och låg utspridda längs vägarna och tak har blåst bort. Känns ganska skönt att kunna kura ihop i soffan inomhus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s