Så blev det tyst

Barnen har löpt amok här hemma idag. De skrek, de grät, de skrattade hysteriskt och de sprang runt som yra höns. Vår lägenhet som för mindre än 12 timmar sedan var prydlig liknar mer eller mindre ett slagfält. Det ligger kläder och leksaker om vart annat. Och högarna med smutstvätt i badrummet är enorma. Vi bestämde oss för att frisk luft skulle lätta på stämningen.
Då vi kom fram till köpcentret blev jag än mer stressad. Det kryllade av hysteriska och shopping-sugna familjer som ville fynda i rea-träsket. Det blev en snabbis inne i matbutiken och så vände vi hemåt igen. På hemresan fuskade jag och Viktor och tog bussen uppför backen hem. Det blev således inte någon vidare effektiv motion idag. Mina tankar finns hos löpningen men kroppen säger stop. 
Då vi kom hem ringde jag sjukhuset och de välkomnade mig in till avdelningen. Men att ligga i en sjukhussäng i en vecka i dropp lockar mig inte nämnvärt och därför ska jag ge tabletterna 1-2 dagars respit. För att få lugn och ro åkte M iväg med barnen på en liten utfärd. Lugnet sänkte sig i huset och inser genast att jag saknar ljudet. Det är tyst – alldeles för tyst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s