Drömmer mig bort

Jag hade fått en trevlig och inspirerande överraskning på posten av snälla Marianne. Bänkade mig framför datorn och kollade på inslaget om Vaarojen maraton som sändes i Sportmagasinet den 19.10.2010. Jag borde väl egentligen låtit bli att titta på det, för nu är jag om möjligt än mer taggad och funderar på att satsa på 86km istället för 43km. Men det vore väl kanske lite väl första gången? 
Nej, jag tror nog att jag ska springa ett längre ultralopp utan enorma höjdskillnader innan jag anmäler mig till 86km i Koli. År 2012 blir det 43km. Eller?
Under loppet finns ingen service som det gör under de flesta ”normala” maratonlopp. Man ska bära sin egen dryck och mat under loppet, så till det behöver jag införskaffa mig en camelbak. Undrar vilken som lämpar sig bäst? Jag räknar med att racet kommer att ta 5,5-6 timmar för mig då jag normalt satsar på en maratontakt på 3:30. 

5 Replies to “Drömmer mig bort”

  1. Jag tänkte bara tipsa om att kolla in andra tillverkare av vätskeryggsäckar än Camelbak också 🙂 Jag har t.ex. en Salomon-ryggsäck som jag är mycket nöjd med. Den är 20+3 (alltså 20 liter förvaringutrymme och 3 liters vätskeblåsa, men man behöver inta ha "upp" hela förvaringsutrymmet) och det finns både mindre och större. Alla jag känner som har Salomonryggsäckar är mycket nöjda, men det finns också andra märken som är intressanta, t.ex. Nathan som jag bara hört gott om 🙂

  2. Tack för tipset Johanna 🙂 Ska kolla upp salomon! Har du tips på ngn bra nätsida? På Intersport hade de inga och på Partioaitta kostade den billigaste väskan 95euro.

  3. Marianne – jippiii!!! Vad roligt! Ska nog snart börja träna lite lätt igen, men får ge mig till tåls. Skynda långsamt brukar det ju heta :)Förvånad – låter kul! Jag skulle också gärna åka iväg till snön nu. Man blir ju seprimerad då man tittar ut och det är svart, svart, svart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s