Försvunnen journal

Det var meningen att läkaren från Jorv (gastro) skulle ringa mig igår. Eftersom jag inte tagit emot något samtal under dagen ringde jag polikliniken på eftermiddagen men då hade de stängt. Ringde igen idag på morgonen men då satt de i möte. Efter en timme svarade den vänliga sköterskan. Hon höll mig kvar på tråden ett bra tag och till slut kom det fram att de har slarvat bort min journal. Läkaren kunde således inte ringa mig igår, eftersom alla mina papper har försvunnit. Så nu sitter jag här och väntar igen på samtal från Jorv. Först gäller det bara för dem att hitta min journal… Vilken trevlig start på julen – jo jag tackar!

2 Replies to “Försvunnen journal”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s