Att bjuda på sig själv

Dagens outfit orsakade skratt då jag kom hem från jobbet. Fick höra att jag inte såg riktigt klok ut då jag ringde på dörren dyblöt, iförd skidglasögon, med blinkande ledlampa ovanpå cykelhjälmen och en riktigt smutsig ryggsäck. Självklart skulle ögonblicket förevigas! Men jag kan redan berätta att det här var inte första och inte heller sista gången man ser mig i den här munderingen! 
Köpet av cykel har visat sig vara en bra investering. Eftersom jag knappt åkt buss alls har jag sluppit månadskortet och på så sätt har jag snart ”tjänat in” min GT Traffic som jag i slutet av sommaren ansåg vara en hutlöst dyr affär. Och med vinterdäcken som M varit så snäll och fixat åt mig kommer jag att kunna cykla året runt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s